Наръчник по култура и комуникация на вкуса / Кристиан Банков и др.; Състав. Джанфранко Мароне

Банков, Кристиян and Захариев, Ясен and Трендафилов, Димитър (2021) Наръчник по култура и комуникация на вкуса / Кристиан Банков и др.; Състав. Джанфранко Мароне. Нов български университет, София. ISBN 9786192331412

[thumbnail of handbook-cucota-final-interactive-bg-all.pdf]
Preview
PDF
handbook-cucota-final-interactive-bg-all.pdf

18MB

Official URL: https://publishing-house.nbu.bg/bg/elektronni-izda...

Abstract

Наръчникът разглежда културата на храната и виното от гледна точка, която е напълно нова в сравнение с традиционните училищни програми. В него се дискутират важни и много широко разпространени явления, които обаче са извън фокуса на традиционните учебни предмети. Идеята е да се предложат инструменти за анализ и дизайн, теоретични модели и казуси, като се използва структуриран интердисциплинарен метод за преподаване на ключови умения, основан на настоящата реалност на обществото, който може да стимулира любопитство, проекти, критичен дух и дебати.

Item Type:Book
Subjects:Sociology.Anthropology > Cultural anthropology
Sociology.Anthropology > Sociology of culture and civilization
ID Code:4364
Deposited By: Center for the Book
Deposited On:21 May 2021 08:07
Last Modified:21 May 2021 08:07

Repository Staff Only: item control page