Банков, Кристиян and Захариев, Ясен and Трендафилов, Димитър (2021) Наръчник по култура и комуникация на вкуса / Кристиан Банков и др.; Състав. Джанфранко Мароне. Нов български университет, София. ISBN 9786192331412
Preview |
PDF
handbook-cucota-final-interactive-bg-all.pdf 18MB |
Official URL: https://publishing-house.nbu.bg/bg/elektronni-izda...
Abstract
Наръчникът разглежда културата на храната и виното от гледна точка, която е напълно нова в сравнение с традиционните училищни програми. В него се дискутират важни и много широко разпространени явления, които обаче са извън фокуса на традиционните учебни предмети. Идеята е да се предложат инструменти за анализ и дизайн, теоретични модели и казуси, като се използва структуриран интердисциплинарен метод за преподаване на ключови умения, основан на настоящата реалност на обществото, който може да стимулира любопитство, проекти, критичен дух и дебати.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Sociology.Anthropology > Cultural anthropology Sociology.Anthropology > Sociology of culture and civilization |
ID Code: | 4364 |
Deposited By: | Center for the Book |
Deposited On: | 21 May 2021 08:07 |
Last Modified: | 21 May 2021 08:07 |
Repository Staff Only: item control page